1 december 2012

Posted by Marcelien Posted on 1.12.12 | 1 comment

Life Lately


Hoera, we zijn december! De feestmaand bij uitstek, maar helaas betekent dat voor velen (ja, ook voor mij) meer studeren. Behalve saaie studeerdoelen staan er ook wel wat leuke dingen op mijn to-do-lijstje. Een daarvan is: proberen om elke dag te bloggen. Jullie mogen dus (bijna) elke decemberdag een MaryLou blogpost verwachten!


Vorige week vond de eerste editie van Ghentmade plaats. Om het zaaltje wat op te fleuren maakte ik deze 'I love handmade' banner. De benodigdheden: een oud boek + een dikke naald + wol in een kleur naar keuze. Ik kocht een tweedehands sprookjesboek waar ik, met een beetje pijn in het hart, enkele blaadjes uitscheurde. Daarna tekende ik de letters en het hartje eerst op papier en naaide alles met rode wol. Mooi, handgemaakt en snel klaar! Mijn ervaringen en foto's van Ghentmade deel ik binnenkort met jullie!


Wat is er leuker dan onverwacht post krijgen? Daarom kocht ik onlangs deze leuke kaartjes bij Bo Designs. Ideaal voor de komende feestdagen en verjaardagen. Of om iemand zomaar te verrassen met een tof kaartje. Deborah van Bo Designs maakt erg schattige illustraties, die niet alleen terug te vinden zijn op postkaartjes, maar ook op handgemaakte accessoires, leuke kopjes en thee- of koffiekannen. 

En ja, ik ben uiteindelijk gezwicht voor Pinterest. En ik beken, het is een van mijn nieuwe verslavingen. Het is erg handig om mooie foto's weer te geven in ordelijke mapjes of 'pinboards'. Mijn 'lovely' inspiratie vind je hier. Hebben jullie ook een pinterest?

Liefs,
Marcelien

1 opmerking:

  1. leuke banner! bedankt voor het blog berichtje :) "vind ik leuk!"

    BeantwoordenVerwijderen

  • rugzak makeover

  • DIY embroidery

  • DIY ringenhouder

  • Diy onderleggers