About me & frequently asked questions

Over mij
Ik ben Marcelien. Sweet MaryLou is een blog over handgemaakte dingen, met af en toe een DIY en een heleboel inspiratie. Met een voorliefde voor vintage, zal het je niet verbazen dat ik graag naar rommelmarkten en kringwinkels ga. 

Over Mary Lou: 
Ik maakte accessoires onder de naam Mary Lou die hier of op marktjes te koop zijn. 


Q: Waar koop je jouw materiaal om oorbellen te maken? 
A: Ik krijg vaak mailtjes van mensen die me vragen waar ik mijn materiaal koop. Daar kan ik maar een antwoord op geven: overal! 
Ga eens naar een hobby- of kralenwinkel in de buurt, wees creatief! Bij Veritas, Pipoos of in de Banier vind je ook veel dingen om juweeltjes mee te maken. 
Daarnaast koop ik veel online. Etsy is bijvoorbeeld erg leuk om online te shoppen. Je moet wel rekening houden met de verzendingskosten, want die kunnen soms hoog oplopen. Verder vind ik online shoppen prettig omdat je gewoon thuis voor je computer de mooiste dingen kan bestellen…
Op de rommelmarkt vind ik af en toe ook wel iets. Bijvoorbeeld een oude ketting waarvan je dan enkele parels kan gebruiken voor een nieuw paar oorbellen. Je moet het soms niet te ver zoeken, mijn mama heeft bijvoorbeeld een hele knopenvoorraad die ik regelmatig eens plunder. Q: Waarom begon je met Mary Lou?
A: Ongeveer drie jaar geleden startte ik met Mary Lou. Het begon allemaal met enkele oorbellen die ik voor mezelf maakte. Ik kreeg leuke reacties van vriendinnen en na een tijdje maakte ik een facebookpagina, gewoon voor het plezier. 

Dat het tot zo'n grote hobby zou uitgroeien, dat had ik nooit gedacht... Op facebook vind je  niet alleen oorbellen, maar ook zelfgemaakte kettingen, broches, haarstrikjes en nog veel meer! 

0 reacties:

Een reactie posten

  • rugzak makeover

  • DIY embroidery

  • DIY ringenhouder

  • Diy onderleggers