25 maart 2013

Posted by Marcelien Posted on 25.3.13 | 5 comments

Twee kaarsjes uitblazen!

Hoera! Tijd voor een feestje, want deze maand bestaat Mary Lou twee jaar! Wat gaat de tijd snel... Daarom wil ik eventjes terugblikken op de leukste momenten en hoogtepunten van deze twee jaar.


Vorig jaar in februari stond ik in Libelle Happy! Ik kon het eerst he-le-maal niet geloven! Ik met mijn mini-facebookwinkel in een lijstje naast Hilde Groven, Papiermier, Vermiljoenshop... De leuke reacties die volgden deden echt deugd!


Neem ook eens een kijkje op de website van Me and Maria, nummer drie in het Libelle lijstje. Het is een van mijn favoriete webshops met heerlijk vintage geïnspireerde kleren! 


Natuurlijk was Ghentmade ook een van de hoogtepunten. Voor wie Ghentmade niet kent: het is een marktje met handgemaakte spullen, georganiseerd door Karen en mij. De eerste editie vond plaats op november 2012 in de Jan Van Gent. Het was erg gezellig en er was veel volk, maar als snel bleek ons zaaltje te klein. We kregen veel positieve reacties en iedereen vroeg wanneer er een tweede editie kwam.

Ik liep al een tijdje met het idee om zelf een marktje of iets dergelijks te organiseren. En Karen had net hetzelfde idee! Het is altijd superleuk om samen ideeën uit te wisselen en van het een kwam het ander. Je dromen waarmaken, dat is zo'n bijzonder gevoel. Hieronder zie je enkele sfeerfoto's.

Ondertussen zijn we al volop bezig met een tweede editie te plannen, dus ik hou jullie op de hoogte. Karen en ik kijken er alvast naar uit! 
Eind september 2012 stonden Karen en ik met onze juweeltjes op het Second Life Festival in Brussel. Een unieke locatie want deze keer ging het festival door in Hotel Le Berger! In elke hotelkamer stonden verkopers met hun winkeltje. 

 
Voor mij was het extra spannend, omdat het de allereerste keer was dat ik mijn 'vintage collectie' verkocht. De reacties waren positief, er werd veel gepast en ik verkocht enkele kledingstuks! Hieronder zie je Karen en ik, superenthousiast! 


Liefs,
Marcelien 
Categories: , ,

5 opmerkingen:

 1. Un sogno realizzato, due anni di divertimento!!!!Siamo amanti,appassionati della prima ora, congratulazioni Mary Lou

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aw that's so sweet! thank you very much :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Driewerf hoera voor Mary Lou !! Doe er nog minstens 3x zoveel bij !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. let me know when you going to the next market , Ilove to come

  nice blog you got

  BeantwoordenVerwijderen
 5. t.brigitte15-04-13 21:14

  Ja zoete, jij hebt het één en ander in je mars !!! Leuke blog !!!

  BeantwoordenVerwijderen

 • rugzak makeover

 • DIY embroidery

 • DIY ringenhouder

 • Diy onderleggers