3 november 2013

Posted by Marcelien Posted on 3.11.13 | No comments

Inschrijving Ghentmade

Hoera! Wij zijn ontzettend blij dat we jullie kunnen meedelen dat er een 3e Ghentmade-editie aankomt! Deze wintereditie van Ghentmade gaat door op zaterdag 7 december van 13u – 19u in de prachtige cultuurkapel ‘Sint-Vincent’. Ghentmade staat voor handgemaakte spullen, creatieve standhouders en een supergezellige sfeer. De ideale gelegenheid voor mooie en originele feestcadeaus!
Verkoop je leuke zelfgemaakte spulletjes en heb je zin om op de 3e editie van Ghentmade te staan? Kan je bakken als geen ander? We nodigen jullie uit je zelfgemaakte creaties te tonen en te koop aan te bieden. Ook infostandjes zijn welkom.
Wij zorgen voor een tafel en 2 stoelen voor elke standhouder. Je zorgt zelf voor een leuk aangeklede stand en eventuele extra verlichting en verlengkabels. De prijs voor een standplaats bedraagt 25 euro. Standhouders kunnen vanaf 11u30 toekomen, wij vragen dat ten laatste om 12u45 de stand opgesteld staat. De zaal is gelegen aan de Sint-Antoniuskaai 10 in Gent en ligt in de buurt van het Patershol/Prinsenhof.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar ghentmade@outlook.com. Kopieer onderstaand inschrijvingsformulier naar een Word-bestand, vul het in en vergeet vooral geen foto's aan het document toe te voegen. Inschrijven kan tot en met 16 november. Omdat er een beperkt aantal plaatsen zijn, laten we daarna weten of je al dan niet geselecteerd bent.
Stuur ons gerust een mailtje als je nog vragen hebt of meer informatie wil. Wij hebben er al zin in!!
Creatieve groetjes

Karen & Marcelien


Inschrijvingsformulier Ghentmade

vHierbij schrijf ik mij in voor de derde editie van Ghentmade op zaterdag 7 december 2013:

NAAM

ADRES + TELEFOONNUMMER
E-MAILADRES
WEBSITE EN/OF FACEBOOKPAGINAOMSCHRIJVING VAN JOUW CREATIES
VRAGEN/ EXTRA INFO/…


vOPGELET! Inschrijvingen worden afgesloten op 16 november 2013
vVoeg hierbij enkele foto’s van jouw zelfgemaakte spulletjes. 


Categories:

0 reacties:

Een reactie posten

  • rugzak makeover

  • DIY embroidery

  • DIY ringenhouder

  • Diy onderleggers